12 ugers Morgen Bootcamp

12 ugers Bootcamp: 2.995 kr. 

BSS Functional Training bootcamp er en unik mulighed for dig, som gerne vil tage ansvar for din egen sundhed, en stærkere krop og få mere energi i hverdagen. Her er ingen krav til træningserfaring, alder eller fysisk udgangspunkt. Jeg kræver blot 12 uger i din kalender.


Om Bootcampen:

Vil du have mere energi og overskud til hverdagens udfordringer? Så join denne bootcamp. Bootcampen foregår i 12 uger, hvor du mødes med de andre deltagere 3 gange om ugen til holdtræning.

Alle kan være med, og har du nogen skavanker, der skal tages hensyn til, er der mulighed for skalering, så du stadig kan være med og blive udfordret på dit niveau. Jeg er med dig under hele forløbet, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov.

Træningen er funktionel træning med egen kropsvægt og redskaber (kettlebells, håndvægte, vægtstænger), men vigtigst af alt – korrekt teknik i alle øvelser.

  

Det får du:

3 x holdtræningstimer i 12 uger (36 træninger i alt)

Unikt sammenhold med de andre deltagere

Fri vejledning og sparring i lukket Facebook gruppen

En veluddannet og motiverende instruktør.

Max: 12 deltagere

DERFOR VIRKER DET
Et 12 ugers intensivt forløb er tilpas til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

TIlmelding: 

Vil du med på holdet, så kontakt mig via mail til: bssfunctionaltraining@gmail.com